Ei saatu järkevään hintaan

Ilmoittautumiset

13
Pami A Ville V Otto J [2] Pauli J Anssi T Kenneth F Mika M Onnimanni L Klaus K Juha N Patrick O Antti S Heikki
2
Aivo Daniel
34
Jan-Ole N Totti Andre G Peter S Roger S Peter W Henrik G [3] Juha P Antti R Kimmo N Thomas E Jonas P JEJE Make Patrik S Mikko H Mikko B Gunnar L Jesper I Sam L Joonas L Miko L Johan E Hannu T Vili S Matti H Jyrki W Niklas E Mikko T Mikael S Matthieu M Freddi W Sami E Jesse R

Kommentoi...

Pami, profiilikuva
Pami

1* vege

Pami, profiilikuva
Pami

Ilmot saunailtaan to 16.11 mennessä, kiitos! Ruokien tilausta varten, ja kerro jos tarvitset muun kuin lihavaihtoehdon (vaihtoehto on siis burgeri vegepihvillä). Ilmoitan hotelliin pe 17.11 montako meitä on.

Patrick

Onko saunaan menijöistä kiinnostusta keilaamaan ennen saunaa? Ajatuksena keilaaminen läheisessä Tapiolan keilahallissa kuudesta seitsemään. Ratoja on vielä vapaana hintaan 42 euroa per tunti.

Pami, profiilikuva
Pami

HUOM: sauna on rikki, peruttu! Eilen meni Tapiola Gardenista naistensaunan kiuas rikki ja tänään sitten myös miestensaunan kiuas. Meille soveltuvaa korvaavaa saunaa ei Sokoksella ollut tarjota tälle illalle. Itsellä on niin kiireinen päivä eri syistä, että en ehdi myöskään skouttaamaan muita vaihtoehtoja, ja nythän on pikkujoulukausi ja lauantai, eli se voisikin olla aika tekemätön paikka. Olen pahoillani.

Pami, profiilikuva
Pami

https://saunat.fi/kohde/saunatfi-tapiola

Korvaava paikka löytyi. Länsituuli 1. Aloitus klo 19. Woltitetaan safkaa paikalle. Safkat ja sauna sisältyy hintaan. Tuon paikalle jonkin verran virvokkeita mutta ne ovat basic eli pari koria bisseä, lonkeroa sis. myös alkoholiton vaihtoehto. Ken halajaa jotakin eksoottisempaa, tai muuta, tuokoon itse. Olen edelleen tarjolla lenkkiseuraksi klo 18. Lähtö Kauppakeskus Ainoan edestä, Pohjantien puolelta. Kerro jos kiinnostaa. HUOM: paikalla 10 pyyhettä eli jospa nyt ainakin muutama toisi omansa niin pärjätään.

Pami, profiilikuva
Pami
Pami, profiilikuva
Pami

NYT ON SITTEN TOINENKIN SAUNA PERUUTTU. Hinta oli halpa jonka varasin, ja soittivat perään että pitäis lisätä yksi nolla hintaan. No se ei nyt käy. Siirretään toiseen aikaan ja paikkaan. Pahoittelut, itseltäkin mennyt melkoisesti aika tähän tänä aamuna. Kiitos myös Patrikille, mutta tätä ei nyt pysty saamaan toimimaan. Olen tyttären futsalpeleissä loppuiltapäivän enkä ehdi enää hoitaa mitään...

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Tilastot

Pelaaja 13 2
Valmentaja 0 0
Yhteyshenkilö 0 0
Hangaround 0 0
Joukkueen ulkopuoliset 0
Yhteensä In 13 Out 2
Edellinen / Seuraava In Out
Muu Su 19.11.2023 klo 23:45 9 2
Matsi La 25.11.2023 klo 17:00 10 6
Muu La 25.11.2023 klo 19:00 13 2
Harkka La 30.12.2023 klo 11:45 0 7
Harkka La 6.1. klo 11:45 0 4

Näytä kaikki tapahtumat